Over ons

Coert was nog maar 13 jaar toen zijn carrière bij ’t Stoepje begon. Hier begon de liefde voor ’t Stoepje te groeien.

Coert was nog erg jong maar wilde al graag zijn handen uit de mouwen steken. Hij mocht helpen met het opruimen van kistjes. Al snel werd hij meegevraagd om mee te gaan naar de markt als vakantiekracht. Dit beviel hem zo goed dat hij hier niet meer weg wilde. Op zijn 19e besloot hij de markten van zijn toenmalige baas over te nemen. Hij begon destijds met 4 markten, Coert heeft dit uitgebreid en staat ondertussen op 9 markten!

De passie voor brood

Doordat Coert al zo vroeg begon te werken met brood en banket, is de liefde voor de producten er ingegroeid bij hem. “Dat kan ook niet anders met zo’n mooi product. We hebben zo’n mooi groot assortiment met daarin voor ieder wat wils: natuurlijke producten, E-nummer vrije producten, glutenvrije producten etc., dat je gewoon van de producten gaat houden. Elk seizoen vinden er veranderingen plaats in het assortiment wat het nog leuker maakt. De combinatie van de mooie producten en de kennis over de producten en de achtergrond hiervan, zorgen voor een uniek product.” Coert is altijd geïnteresseerd in informatie over producten en wil zijn kennis blijven vergroten. Dit probeert hij ook over te brengen op zijn collega’s. Hij wil samen met zijn team altijd de juiste informatie kunnen geven aan zijn klanten. Wanneer een klant een allergie heeft, weet Coert precies welke producten hij aan deze klant mee kan geven.

Wie is Coert?

Coert staat altijd klaar voor zijn klant, de klant is te gast bij hem. Je kunt Coert ook telefonisch bereiken. Bij Coert geldt; “we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.” De binding met de klanten is een van de redenen waarom Coert zijn werk zo leuk vindt. Hij is geïnteresseerd in zijn klanten en wat zij doen in het dagelijks leven. “Naar de markt gaan is geen werk, het is een hobby.”

De kraam van Coert

In een woord: diversiteit. Coert heeft een erg gevarieerd assortiment, van goedkope tot de wat duurdere producten. Op deze manier heeft hij voor elke klant wat te bieden. Ligt er voor jou niks bij? Dan kun je dit altijd bij Coert bestellen, hij neemt het de volgende week voor je mee! Naast het brede assortiment, bakt Coert ook zijn producten vers af. Hoe lekker is het om thuis te komen met croissantjes die nog lekker warm zijn?!